Articol special de Dragobete!

După cum am menţionat într-un articol anterior , astăzi o să vă prezint câteva idei de cadouri pentru Dragobete.
Un cadou, nu trebuie să îmbrace ceva material care trebuie cumpărat, acesta poate fii confecţionat . Cred că este mult mai frumos când ştii că acel cadou este făcut  de "mâna" celui pe care îl iubeşti.
Părerea mea este că trebuie în fiecare zi măcar pentru un minut să arătăm că iubim. O dimineaţă pornită cu iubire, este o zi plină de împlinire.
Acum să stăm logic să gândim, câţi dintre noi nu ar intra în "faliment", dacă ar  trebui zilnic să cumpărăm câte ceva pentru a arăta că iubim. Cumpăratul de lucruri este o alternativă, pentru că şi pentru banii ăia munceşti şi toate cele. Chiar că am intra în faliment.
Pentru cei care nu stau prea bine cu finanţele în perioada asta, dar totuşi vreţi să faceţi ceva cu ceva minim, am câteva sugestii. Sincer, nici eu nu stau prea bine cu ele, dar cu puţină imaginaţie se poate realiza orice.
Sugestia 1
Puteţi confecţiona o felicitare, nu vă trebuie decât nişte culori, o foaie de hârtie şi puţine gânduri
sincere. Dar aveţi grijă să nu fie prea sincere, ca o să o încurcaţi. Glumeam, dragii şi dragele mele.Poate vi-se pare copilăresc sau spuneţi că nu aveţi nu ştiu ce talent artistic, vă spun că prin ochii persoanei care vă iubeşte orice heroglifă este frumoasă.
Sugestia 2
Un videoclip realizat într-un program care îl folosiţi, spre exemplu eu folosesc VideoPad sau
Movie Maker sau orice alt program. Câteva poze sau video-uri cu voi , poate melodia voastră pusă pe fundal şi uite aşa, ai o surpriză foarte frumoasă.
Sugestia 3
Sugestia 3, este un fel de joc , pe care îl jucaţi în doi. Scopul este de a retrăi anumite momente din viaţa dumneavoastră. Prima dată trebuie să vă asiguraţi că persoana iubită este la destinaţia potrivită, apoi luaţi un telefon mobil si trimite-ţi mesaj "Astăzi o să jucăm un joc!". Dumneavoastră în prealabil, puteţi plasa mesaje  scrise pe foi de hârtie şi cu o "recompensă" fie un baton de ciocolată, o bombonică  sau orice ideie aveţi.  După aceea, începeţi să îi trimiteţi mesaje cu diverse ghicitori "Unde ne-am sărutat prima dată", "Unde este locul nostru special?" etc . Diverse destinaţii care pentru dumneavoastră semnifică ceva.  Şi pune-ţi la fiecare destinaţie câte un mesaj, iar la ultima destinaţie apăreţi şi dumnevoastră. Acest joc este unul de imaginaţie şi improvizaţie, chiar dacă spuneţi că nu aveţi să ştiţi că aveţi din belşug.
Dragii şi dragele mele, orice dată este importantă, oricât de nesemnificativă ar părea, deoarece pentru unele persoane are o foarte mare semnificaţie.
Arătaţi mereu că iubiţi , pentru că timpul trece şi la sfârşit nu rămâne decât ceea ce am trăit.
Un dragobete plin de iubire vă doresc!





Comentarii

  1. Am folosit sugestia nr 2 la ultimul dragobete in care am fost intr-o relatie, intr-adevar oricare dintre cele trei sugestii sunt mult mai frumoase decat un cadou cumparat din magazin.
    Necesita timp sa faci asa ceva, si nimic nu-i mai scump decat "timpul" in ziua de azi :). Deci atunci cand cineva aloca timp pentru a-ti crea ceva, inseamna ca esti acolo unde trebuie..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am folosit pe toate şi să ştii că am fost foarte fericită în timp ce lucram la ele. Acum am realizat şi eu, că cel mai important este timpul, iar după cum zici şi tu cine îţi dă din timpul lui, înseamnă multe. Mă bucur că mai sunt persoane care folosesc acest gen de cadouri. Mulţumesc frumos pentru comentariu. Îţi doresc să ai o viaţă fericită.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre testele de sarcină!

Depresia antenatală! ( În sarcină)

Părerea mea despre vloggerul, Alexandru Bălan!