Unde o sa ajungem cu nepăsarea ?

 Salut, dragi prieteni !



Va mulțumesc pentru aprecierile oferite !

Am hotărât sa scriu acest articol în speranța de a găsi răspunsuri la prostia care există în România !

Astăzi am văzut pentru a “n “ oară că noi luăm totul în derâdere și glumă! Am fost șocată întâi de cazul femeii care a omorât 2 fete, dar acum cu cei doi bărbați uciși cu poliția la ușă m-a scandalizat! 3 ore fraților ??? Dar, ce putem aștepta din moment ce în cazul Caracal au stat până dimineața la 6 .... . Noi chiar nu ne învățăm minte ? Noi chiar nu învățăm din istorie ??? Avem oameni deștepți ! Unde sunt ??!

Chiar lăsăm totul pe :” Lasă că nu face !”, mizând că viața a 2 oameni depinde de această zicală???



Am fost și încă sunt de cazul femeii care a ales să sară de pe balcon, iar oamenii să se uite ! Când poate dacă gândeau rapid, găseau o soluție ....

Câți trebuie să mai moară ??? Dacă era un polițist sau ceva de importanță, oare așa stătea situația ??? Au fost 2 oameni simpli, pe a căror viață nu s-au dat “2 bani”!  Ce o să facă acele familii??? Dacă era un membru al familiei lor ??? 

Autorii morali ai acestui asasinat sunt polițiștii și nu în ultimul rând sistemul și vecinii! Când ști ca acel om este orbit de furie , ură, la ce îl suni ? Te duci întrebi și după dai informația. Nu dai telefon, iar omul acela orbit de furie, sigur nu a mai văzut decât negru!

Încă sunt uimită de calmitatea oamenilor care stăteau jos , fără interes sau plan ! Ce organizare există?? Ce să mai aștept de la țara asta ??? Te dezgustă , și te face să îți pierzi orice stimă față de așa ceva ...

Ce pretenții să avem dacă, o grămadă de polițiști păzesc ca doi oameni să moară! 

Eu nu am studii psihologice, doar la nivel de amator pentru a mă ajuta pe mine, dar polițiștii dau examene psihologice, fac cursuri dedicate acestor intervenții ! Cum să nu îți dai seama că psihicul unui om este foarte imprevizibil, iar când mintea se întunecă partea conștientă și supraconștientă pur și simplu dispare, iar psihicul este inundat de ură?? Este cea mai simplă lege a psihologiei!  Nu este de glumă cu mintea unui om! 

3 ore în care s-au perindat pe acolo , când trebuia să vină echipe special antrenate pentru astfel de cazuri! Nu aveau cu ce să spargă ușa? Oameni buni trăim în evul mediu ??? Acolo improvizau bușteni, să spargă ușile cetăților ! Ce inginerie mare aveau de făcut ??? 

Exista arme cu termo viziune, prin care îl puteau răni, iar cealtă echipă să intervină ! 

Puteau să îl ademenească cu acea foaie pe care o cerea ! Puteau să facă multe în 3 ore ! 

Unde a fost negociatorul specializat sau psihologul criminalist care știe cum să intre în mintea unui posibil criminal orbit de furie !!

Sunt șocată și nu înțeleg unde greșim?? Viața oamenilor de rând chiar este fără valoare ??? Chiar noi nu plătim taxe și salarii imense poliției ??? Un om muncește într-o lună în 10 părți că să strângă ce obțin ei pentru această delăsare ....

Ce ar trebui să mai facem??? Să ieșim în străzi?? Oricum fac ce vor ei !

Care este soluția să numai moară oameni nevinovați pentru  incapabilitatea organelor care trebuie să ne apere !

Este o revoltă! Este un dezgust total față de tot ce trăim ! Au ars 60 și ceva de îngeri în infernul Colectiv, nu s-a schimbat nimic ! Ne lovim de acte și prostie ! Acum avem iar niște oameni arși, care cel mai probabil se vor lovi de aceiași prostie marca România !



Oare noi trebuie să ne schimbăm ? Cum să facem să numai votăm pentru pensii și alocații?? Să votăm oameni care au capacitatea de schimbare , dar problema este, oare sunt astfel de oameni??

Mă întreb dacă ostatici erau polițiști, oare pe viața lor dădeau mai mult decât pe cea a simplilor oameni???

Condoleanțe familiilor, durerea asta se v-a transforma în  indignare și va rămâne o cicatrice dureroasă care o să sângereze mereu!

Ce părere aveți? Unde greșim??


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Despre testele de sarcină!

Depresia antenatală! ( În sarcină)

Părerea mea despre vloggerul, Alexandru Bălan!